Deltagere 2022

DSCF2419-RAF (1).JPG

Deltagerne i Thy Kammermusikfestival kommer til Thy ikke kun fra alle lande i Europa, men også fra alle kontinenter.

Brænder du for at spille kammermusik, så er Thy Kammermusikfestival det rigtige sted for dig. Her vil du møde andre, som deler din kærlighed og dedikation til kammermusik. Du vil opleve et miljø, hvor det er naturligt at øve med omhyggeligt hensyn til detaljer. Du vil komme til at spille sammen med andre musikere fra hele verden i en bred vifte af koncertsteder.          

Ideelt for unge professionelle, som ønsker at uddybe deres kammermusik- oplevelser, særligt dygtige studerende er også velkomne til at søge.       

Deltagerne optræder sammen i grupper med professorerne, og vore talrige koncerter starter allerede ganske få dage efter festivalens begyndelse. Dette er ikke stedet for folk, som ikke kan klare et hårdt program!     
 
Intensiv øvning og optræden udgør ikke det fulde billede. Placeret tæt på havet, fjorden, blandt skove og klitter i Danmarks første nationalpark, og med en gruppe lokale, som organiserer og på bedste vis forsøger at gøre dit ophold både komfortabelt og uforglemmeligt, er inspirationen ikke blot musikalsk. Venskaber og oplevelser fra festivalen huskes ofte meget længe.

Ansøgningsprocedure - klik her ...