Ansøgningsprocedure

Du kan ansøge i den ene eller begge de følgende kategorier.

Sørg for, at din udfyldte application form og alle mp3-filer ligger i en og samme Dropbox fil, tydeligt mærket med dit fulde navn og dit instrument. Vi vil kun acceptere materialer i din fil i Dropbox. Inviter os derefter til at dele dine filer via vores e-mail adresse: mail@thychambermusicfestival.dk.

Alle application forms og optagelser skal være os i hænde senest den 4. marts, 2022. Vi bekræfter straks modtagelse af dit materiale via e-mail, og sender dig igen en
e-mail i begyndelsen af april med besked, om du er optaget eller ej.

Alle accepterede deltagere vil blive bedt om at underskrive en kontrakt og sende os en kort biografi samt et digitalt foto, som bruges i vores programbog.

Repertoirefordelingen vil blive slået op på vores hjemmeside i maj.

KATEGORI 1: Kammermusik

Vi tager imod ansøgninger fra enkeltpersoner med følgende instrumenter:
Violin - bratsch – cello

Dine musikoptagelser, der fortrinsvis skal være fra live koncerter og med musik i kontrasterende stilarter, skal indeholde følgende:
-  to eller tre kammermusikværker eller -satser
-  et eller to soloværker eller -satser (må gerne være akkompagneret af klaver eller orkester)

Hvert stykke fra repertoiret vil blive spillet i to koncerter, hver person spiller i fire eller flere koncerter. Alle deltagere vil være i to eller flere kammermusikgrupper med professorerne, og i grupper med de andre deltagere.

Husk at fortælle os, om du spiller første eller anden stemme i strygekvartetter og ensembler, hvor mere end en person spiller samme instrument.

KATEGORI 2: EN NY IDE inden for KAMMERMUSIK

Hvis du kan svare JA på to eller flere af de følgende spørgsmål, indbyder vi dig til at ansøge i denne kategori:

Holder du af at synge og/eller danse? Improviserer du selv? Er du interesseret i at prøve at improvisere? Er du interesseret i at komponere sammen med en gruppe under vejledning af festivalens kunstneriske leder? Har du prøvet at lave arrangementer? Synes du om god ny musik?

Vi modtager ansøgninger fra personer med følgende instrumenter samt vokal:

Violin, bratsch, cello, fløjte, klarinet, basklarinet, obo, basun, saxofon, messinginstrumenter, akustisk guitar, akkordeon, cimbalom, vokal… .. Hvis du spiller et instrument, vi ikke har tænkt på, så kontakt os venligst på forhånd!

Dine optagelser, fortrinsvis fra live koncerter, bør indeholde 10 – 15 minutter med kammermusikværker eller soloværker, arrangementer eller improviserede værker. Du kan vælge at sende os kombinationer af disse, men send venligst ikke udelukkende musik, hvor du spiller solo uden akkompagnement.

Du kan ansøge individuelt eller som del af en gruppe.

Når vi har lyttet til dine optagelser, vil vi arrangere et telefoninterview med dig mellem 21. marts og 2. april, for at kunne foretage de endelige udvælgelser.

Download ansøgningsskema for KATEGORI 1: KAMMERMUSIK

Download ansøgningsskema for KATEGORI 2 : EN NY IDE inden for KAMMERMUSIK