Velkommen til Thy Kammermusikfestival 14. - 29. august 2022

 

HVAD er NYT

I 2022 vil der være 21 musikere, som indstuderer og opfører ældre og nyere kammermusik i blandede grupper, hvor vores indbudte deltagere spiller sammen med professorerne.

Vores hovedformål er at opføre kammermusik af høj kvalitet med entusiasme og forståelse, inspireret af det enestående miljø, som vores festival tilbyder.

I 2022 vil 5 af vore 21 musikere for første gang arbejde som klassiske musikere på en lidt anden måde.

Under omhyggelig vejledning af den kunstneriske leder, Craig Goodman, vil de fem musikere spille kammermusik for deres instrumenter og også komponere musik i fællesskab, måske improvisere. Resultatet af denne fælles indsats bliver en koncert, hvor musikken lyder lidt anderledes end den, vi plejer at spille, med påvirkning fra klassisk og måske jazzmusik, og med inspiration fra musikalske traditioner fra hele verden. Vores mål er at spille smuk, lyrisk musik på nye og måske overraskende måder.

I jazzens verden er det normalt, at musikere komponerer, arrangerer og improviserer deres egen musik. Det er det ikke i den klassiske musiks verden. Vi yder vores bidrag til at ændre dette bare en lille smule.


Festival 2023: 13.- 28. august

Find ud af mere om vores Repertoire for 2023

Thy Kammermusikfestival på tur

Efter højt anerkendte ture i Danmark og Sverige i 2013, 2015, 2017 og 2019, håber Thy Kammermusik Festivalen at kunne gennemføre en ny i 2022.