Ansøgningsprocedure

Festivalen i 2021 vil byde velkommen til 20 musikere inklusiv 5 professorer.

Vi vil modtage ansøgninger fra deltagere, der spiller på violin, bratsch, cello, klarinet og klaver.

Besvar venligst alle spørgsmålene på ansøgningsskemaet og send dette sammen med de aktuelle mp3 filer - forsynet med dit fulde navn og dit instrument -  til vores Dropbox. Bemærk venligst, at vi kun tager de ansøgningsmaterialer i betragtning, der er sendt til vores Dropbox. Sørg for at vi kan dele dine filer ved at benytte vores e-mailadresse mail@thychambermusicfestival.dk
 
Dine musikoptagelser skal fortrinsvis være optaget fra live koncerter og indeholde mindst tre kontrasterende musikalske udvalg som følger:
-  to eller flere kammermusikværker eller - satser
-  en eller to soloværker eller -satser (må gerne være akkompagneret af klaver eller orkester) 

Husk at fortælle os, om du spiller første eller anden stemme i strygekvartetter og ensembler, hvor mere end en person spiller samme instrument.

Application forms og optagelser skal være os i hænde senest den 21. marts, 2021. Vi bekræfter straks modtagelse af dit materiale via e-mail, og sender dig igen en e-mail i april eller i begyndelsen af maj med besked, om du er optaget eller ej. Alle godkendte deltagere vil modtage en kontrakt til underskrift, og vi skal bruge en kort biografi samt et digitalt foto af dig til vores koncertprogrambog.

Repertoirefordelingen vil kunne ses på vores hjemmeside i maj.

Download ansøgningsskema 2021